Inspectie compensatoren

Recent heeft GSH BV bij diverse afvalverwerkingsbedrijven in Nederland inspecties gehouden m.b.t. de kwalitatieve en functionele staat van de aanwezige compensatoren in diverse luchttechnische systemen. Hierbij is gebleken dat diverse compensatoren aan vervanging toe waren. Hierdoor hebben wij dan ook in geplande Shut-downs op diverse locaties compensatoren vervangen.

Samen met onze opdrachtgevers hebben wij specifiek gekeken naar de samenstelling van het medium, temperatuur, luchtdruk en axiaal / laterale werking van de aanliggende kanalen. Deze factoren bepalen mede de samenstelling van deze compensatoren om tot een zo lang mogelijke levensduur te komen. Ongewenste shut-down van een installatie wordt hiermee maximaal mogelijk gereduceerd.

Hierbij is de functie van een inspectie, voorafgaand aan een shutdown, ruimschoots bewezen.  Deze inspecties wordt door onze gekwalificeerde collega Dwayne Liskamp uitgevoerd m.b.v. Kizeo waarmee onze klanten een inzicht krijgen in de actuele staat van de compensatoren door een uitgebreide rapportage.

Wilt u meer informatie over compensatoren of een inspectie On-Site neem dan contact op met Gerard Hessing of Dwayne Liskamp

 

Inspectie compensatoren